Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednje pripreme

Unatoč krizi za ovaj ćemo Božić trošiti kao i prošle godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan su obilježile gužve na ulicama, u trgovačkim centrima, tržnicama. Mnogi su iskoristili dan za posljednje blagdanske pripreme.

Riječ kupnja zasigurno je riječ dana riječ dana. Pod ruku je išlo sve od ukrasa do poklona. Ipak, najtraženija su božićna drvca. Najbolje se prodaju obične i srebrne smreke, ali i borovi u teglama.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Koliko je poskupio blagdanski stol? - 3 CIJENA BLAGDANSKE KOŠARICE Blagdanski stol skuplji nego ikad prije: Znate li koliko bakalara i janjetine pojedemo u prosincu?

Ljudi se u blagdansko vrijeme dobro osjećaju a kada se dobro osjećaju onda i troše novac na sebe i druge.

>> Pao promet u trgovinama na malo!

Prosinac je glavni potrošački mjesec u godini a procjenjuje se da će se ukupno potrošiti oko 11 miljardi kuna što je slično kao i prošle godine i sve više od toga biti će pravi iznenađanje.

A građani sa svojom potrošnjom naravno pomažu i oporavku gospodarstva jer potrošnja je jedna od 4 glavne poluge rasta BDP-a uz investicije, izvoz i državnu potrošnju.

Kako izgleda božićna kupnja naših sugrađana pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene