Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uključite se u foto natječaj BKS Banke i osvojite 3.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žiri BKS Banke će odabrati najkreativniju fotografiju, a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju.

ZAGREB - BKS Banka organizira nagradni foto natječaj „Konačno! Banka u kojoj sam kralj!“ u kojem korisnici mogu osvojiti 3.000 kuna na tekućem računu. Sve što je potrebno napraviti je pronaći BKS Bank promotivne lokacije u trgovačkim centrima Avenue Mall, u Zagrebu, i ZCT Shopping u Rijeci.

Pročitajte i ovo Ilustracija ZA DNEVNIK NOVE TV Jesu li se poslovni subjekti doista pripremili za konverziju? Iz HNB-a otkrili koliko je startnih paketa s eurima otkupljeno prije 1. siječnja Slika nije dostupna NOVA VALUTA Kuna uskoro odlazi u povijest! Koji je najlakši način zamjene u euro?

Sudionike će na lokaciji dočekati profesionalni fotograf koji će ih fotografirati u kraljevskom tronu s krunom, a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju. Stručni žiri BKS Banke odabrati će najkreativniju fotografiju i odabrati pobjednika.

Natječaj traje od 13. do 15. rujna, te od 20. do 22. rujna 2013.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici www.bks.hr, na kojoj možete vidjeti dodatne informacije i pravila natječaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene