Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Dalmaciji

Usred noći planuo brod, policija otkrila što se dogodilo

Aktualno Galerija Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Foto: Vijesti u 17 Posljedice požara na mini kruzeru - 2 Posljedice požara na mini kruzeru - 2 Foto: Vijesti u 17 Posljedice požara na mini kruzeru - 3 Posljedice požara na mini kruzeru - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Posljedice požara na mini kruzeru - 4 Galerija 1/4 >>
Uzrok požara koji je buknuo na brodu u mjestu Bajnice između Splita i Omiša je tehničke prirode te nema elemenata kaznenog djela.

Dovršen je očevid požara koji je u noći na srijedu buknuo na mini kruzeru u mjestu Bajnice između Splita i Omiša. Policija je izvijestila da je do požara došlo uslijed transformacije električne i toplinske energije, te nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Vatra je zahvatila strojarnicu i krmu broda. Brzom intervencijom 30 vatrogasaca s deset vozila spriječeno je širenje plamena na susjedna plovila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima"

"Brod je metalni. To je, ajmo reći, sreća u nesreći. Da je bio drveni, bilo bi puno gore. Ali isto su drvene obloge, plastični materijali koje smo trebali kasnije skidati jer je ispod metal koji je bio vruć i morali smo hladiti to da dođe temperatura u neku normalu", objasnio je Stansilav Bandalo iz DVD Dalmacija Dugi Rat. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene