Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Stavila ga u prtljažnik

Udarila srndaća pa ga išla prokrijumčariti preko granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Rupa na izlasku iz zemlje u subotu oko 21 sat prilikom kontrole Renaulta Clio slovenskih registracijskih oznaka u prtljažniku automobila pronađen je uginuli srndać.

Kad je automobil kojim je upravljala 58-godišnja Slovenka stigao na granicu policajci su uočili oštećenja na prednjem dijelu pa su pozvali carinike da obave temeljiti pregled vozila.U prtljažniku je tada pronađen srndać, a kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno je da je na cesti u blizini Lipe vozačica Clia udarila u životinju koja je istrčala pred njen automobil.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

>> Srna i vepar istrčali na cestu i uzrokovali kaos na cesti

'Susret' sa srndaćem vozačica nije prijavila policiji već je uginulu životinju težine 20,65 kilograma spremila u prtljažnik i uputila se prema graničnom prijelazu namjeravajući srndaća prošvercati u Sloveniju. Zbog prekršaja iz Carinskog zakona 58 godišnjakinja će biti prekršajno sankcionirana. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene