Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječi ubojice s Borovja

'Ubio sam brata i oca, on nije nikakav čovjek, ubit ću i tebe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rastrojeni 31-godišnjak koji je u zagrebačkom naselju Borovje ubio oca i brata, te ranio susjedu, prethodno je bio pušten iz Psihijatrijske bolnice Vrapče. Blagdani koje je trebao provesti s obitelji završili su tragedijom.

U 18 sati i 40 minuta Borovje, mirno zagrebačko naselje, potresli su pucnjevi. Dva ubojstva i pokušaj ubojstva. 'U stanu, na 5. katu stambene zgrade, iz još neutvrđenih razloga, 31-godišnji muškarac, hicima iz vatrenog oružja usmrtio je svog 25-godišnjeg brata', rekla je Jelena Bikić, glasnogovornica PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Pucnjevi su se ponovno čuli. Rastrojeni mladić ispalio je nekoliko hitaca u oca, umirovljenog policajca kojeg je zatekao u automobilu. 'Bila sam tamo na ćošku kad sam čula pucanj, da je pucao u tatu. Ova kolegica šta je bila sa mnom viče, eno ubio je oca, ubio je oca', rekla je zaprepašteno susjeda.

>> VIDEO Strava u Zagrebu: Ubojica oca i brata vraćen na liječenje u Vrapče

Nakon očeva ubojstva, ubojica se vraća u stan. Susjeda koja je čula pucnjeve izlazi pred zgradu saznati što se dogodilo. 'Onda je izišla ta žena van i vidjeli smo kako je pucao i u nju. Rekao joj je da nije nikakav čovjek i pucao u nju isto. Užas jedan', ispričala je susjeda.

'Ubio sam, kaže, ubio sam brata, oca, on nije nikakav čovjek, ubit ću i tebe', prepričala je susjeda ubojičine riječi. Nakon što je za sobom ostavio krvavi trag, mladić je policiju pričekao na mjestu ubojstva. Vraćen je na liječenje u Vrapče.

31-godišnji počinitelj za vikend je pušten iz Psihijatrijske bolnice Vrapče kako bi blagdane proveo ovdje s obitelji. No blagdani su završili tragično s dva ubojstva i pokušajem ubojstva. Susjedi i prijatelji su šokirani. Poznavali su i oca i sinove, problema nije bilo. Pištolj kojim su počinjena ubojstva, u rukama je policije. Pripadao je umirovljenom policajcu. U Vrapču gdje se liječio ubojica nisu željeli reći ni riječ.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene