Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Napad se dogodio početkom godine, ali nije utvrđeno točno koji dan jer je majka djeteta napad prijavila naknadno, a s djetetom je napustila grad.


Muškarac (44) iz Dubrovnika pokušao je početkom godine nožem ubiti svog maloljetnog sina (13), sumnja Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, koje je 22. svibnja 2020. pokrenulo istragu protiv njega.

Vezani članci Vili Beroš Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: "Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas - usred sprovoda" Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić Nitko im nije javio da im je preminuo član obitelji: "Rekli su da je dežurna liječnica imala puno posla. Njegove stvari su bacili..."

Okrivljenik je završio u istražnom zatvoru.

"Nakon prijetnji da će ga ubiti te više uvreda, vrijeđanja i udaraca, nasilni otac je u spavaćoj sobi kuhinjskim nožem zamahnuo prema prsima djeteta. Ipak, dječak se uspio izmaknuti, ali je na lijevoj strani prsnog koša zadobio porezotinu široku par centimetara", rekao je sudac istrage i glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda Pero Miloglav za Dubrovački vjesnik.

Neslužbeno se doznaje da je napadnuto dijete s posebnim potrebama, a prijavu protiv oca naknadno je podigla majka koja je s 13-godišnjakom napustila grad nakon napada.

44-godišnjak je proveo mjesec dana u istražnom zatvoru, a početkom travnja pušten je da se brani sa slobode, piše spomenuti portal.