Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izašao na vikend

VIDEO Strava u Zagrebu: Ubojica oca i brata vraćen na liječenje u Vrapče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se jučer u popodnevnim satima dogodilo dvostruko ubojstvo te pokušaj ubojstva.

U Ulici Grada Chicaga u zagrebačkom naselju Borovje, dogodilo se dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva. 31-godišnji sin J.S. je ubio oca i brata, te teško ranio 57-godišnju susjedu s kojom je otac navodno bio u vezi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Split: 27-godišnjak nožem 'napao' tri mrtva tijela! Slika nije dostupna Brčko: 13-godišnjak ubio mlađeg brata

Policija je izvijestila da je 31-godišnjak jučer oko 18:40 sati u stanu na petom katu iz pištolja prvo ubio svog 25-godišnjeg brata, a potom je izašao iz stana i sišao na parkiralište gdje se u svom automobilu nalazio njegov 55-godišnji otac, inače umirovljeni policajac. Prišao mu je i u njega ispalio nekoliko hitaca iz pištolja te ga usmrtio. Pucnjeve je čula 57-godišnja susjeda koja živi kat iznad njih, a kad je izašla iz zgrade J.S. ju je primijetio i prema njoj ispalio nekoliko hitaca. Iako ju je pogodio ipak je uspjela pobjeći te se liječnici na Rebru bore za njezin život.

J.S. je nakon krvavog pohoda na parkiralištu pričekao dolazak policije koja ga je na silu savladala i stavila mu lisice. Pištolj, koji je u legalnom vlasništvu njegova oca, policija je pronašla nedaleko od mjesta gdje je pucao na susjedu. Prema policijskim saznanjima obiteljske svađe ili nekog drugog povoda za ubilački pohod nije bilo, već je riječ o duševnom bolesniku koji se zbog shizofrenije liječi u zagrebačkoj Psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Obitelj ga je dovela iz bolnice kako bi s njima proveo Uskrs. Nakon tragičnog događaja J.S. je vraćen u psihijatrijsku bolnicu.

Susjedi nisu bili rječiti, ali kažu da im je bio danas čudan kada je rekao 'dobar dan i doviđenja'.

 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene