Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u Šibeniku

Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Šibenska policija privela je te sumnjiči trojicu muškaraca za ubojstvo 54-godišnjaka koji je, nakon što su ga prebili, dva dana kasnije umro od posljedica ozljeda.

Šibenska policija završila je istragu nad trojicom muškaraca koje sumnjiči za ubojstvo 54-godišnjaka.

Ante L. (25), Antonio G. (26) i Andrija P., bivši profesionalni boksač u poluteškoj kategoriji (27), u subotu 23. ožujka oko 21 sat napali su starijeg muškarca.

Prema snimkama s nadzorne kamere i komentarima svjedoka, sva četvorica prije sukoba sjedila su zajedno za stolom i pila. U jednom trenutku počelo je naguravanje pa su sva četvorica izišla ispred lokala. Trojica su tada počela tući i cipelariti starijeg muškarca, te je on uskoro od siline udaraca pao na pod i nije više ustao.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Peđa Grbin Šef opozicije o neprestanim aferama: "HDZ-ova korupcijska hobotnica veže svoje krakove oko vrata naših sugrađana"

Kako piše Slobodna Dalmacija, stariji muškarac Ante T. bio je pomorac te je bio "vedra duha i nesklon problematičnom ponašanju". Preminuo je od posljedica udaraca u ponedjeljak, dva dana nakon napada, u Općoj bolnici u Šibeniku.

Osumnjičeni su pritvoreni te je protiv njih podignuta kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene