Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavo ubojstvo

Reporter Dnevnika Nove TV o stravičnom zločinu u Zaprešiću: "Zadao joj je više ubodnih rana nožem..."

Policija je u stanu u Ulici Matije Gupca 68 u Zaprešiću pronašla tijelo žene, a pokraj nje - njezina teško ozlijeđenog supruga. Što bi mogao biti motiv ubojstva, otkriva reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

U ponedjeljak oko 11 sati policija je u stanu u Zaprešiću zatekla tijelo 30-godišnjakinje. Pokraj nje bio je i teško ozlijeđeni 29-godišnjak, njezin suprug.

Mikić je izvijestio da zagrebačka policija i dalje utvrđuje sve detalje obračuna između supružnika, koji je završio tragično.

"Zasad je potvrđeno da je riječ o ubojstvu i pokušaju ubojstva. Sve je počelo noćas oko ponoći i sukob je eskalirao hladnim oružjem. 29-godišnji muškarac zadao je više ubodnih rana nožem svojoj 30-godišnjoj partnerici", navodi Mikić.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Buzinu Istražuje se i Sv. Duh Božinović nakon horora u Buzinu: ''Pokrenuto je 10 akcija u vezi sa sličnim događajima''

"Mještani su u šoku, kažu da je riječ o mirnom i tihom paru gdje se nije čula nijedna povišena riječ. Više detalja bit će poznato nakon obdukcije ubijene žene. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati", dodao je.

"Ozlijeđeni muškarac, koji si je pokušao oduzeti život, je stabilno, njegov iskaz će biti ključ u raspetljavanju toga što je u cijeloj situaciji krenulo krivo", rekao je Mikić.

U prošloj godini 27 ubojstava

Iz MUP-a navode da su u prošloj godini zabilježili 27 ubojstava, 12 žena je ubijeno. 

"U šest slučajeva sinovi su ubili svoje majke, preostalo su ubojstva u kojima su supruzi ubili svoje supruge. U ovoj godini ovo ubojstvo u Zaprešiću je deveto zabilježeno ubojstvo", kazao je Mikić.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u zaboku Automobilom udario tinejdžericu na pješačkom prijelazu, teško je ozlijeđena

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene