Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija utvrđuje okolnosti

Cure detalji užasa u Zaprešiću: Poznato što se događalo u stanu u kojem su pronađeni tijelo žene i ozlijeđeni muškarac

Aktualno Galerija Mjesto zločina, ilustracija - 2 Mjesto zločina, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mjesto zločina, ilustracija - 1 Mjesto zločina, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: DNEVNIK.hr +0 Mjesto zločina, ilustracija - 3 Galerija 1/4 >>
Stravičan zločin dogodio se u Zaprešiću u ponedjeljak. U stanu su pronađeni tijelo ženske osobe i teško ozlijeđeni muškarac.

U ponedjeljak oko 11 sati u stanu u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću pronađeni su tijelo ženske osobe i teško ozlijeđeni muškarac, koji je prevezen u bolnicu.

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić izvijestio je da zagrebačka policija još uvijek utvrđuje okolnosti tog događaja.

"Prema posljednjim informacijama, negdje oko ponoći došlo je do prvo verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dvoje supružnika. Riječ je o slabovidnim osobama, tj. ubijena žena bila je slijepa", rekao je Mikić.

"Sve je kulminiralo u jutarnjim satima, kad su njezini roditelji pokušali uspostaviti kontakt s kćeri i nisu uspjeli. Otac je sam pokušao preko ljestava doći do prvog kata na kojem se nalazi stan njegove kćeri. Nije uspio i alarmirana je policija", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija slijedi očevid Policija na terenu: Pronađeno tijelo muškarca, a nedaleko od njega i motocikl

"Kad su pripadnici zaprešićke policije pokušali ući u stan, imali su što vidjeti. Očevid na samom mjestu događaja još uvijek traje, utvrđuju se okolnosti", navodi Mikić.

Susjedi navode da je riječ o mladim ljudima koji nisu bili skloni sukobima.

"Žena je imala 30, muškarac ima 29 godina. Muškarac je prebačen s teškim ozljedama u Kliničku bolnicu Sveti Duh. Njegovo je stanje stabilno i više nije životno ugrožen", kazao je Mikić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevezen na obdukciju U rijeci Sutli pronađeno tijelo muškarca: Na njemu nema vidljivih ozljeda

Na terenu je i županijski državni odvjetnik iz Velike Gorice koji rukovodi slučajem. Isključena je mogućnost da je u slučaju sudjelovala treća osoba.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene