Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skoplje: Zaplijenjene cigarete s hrvatskim markicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonska je policija u blizini Skoplja zaplijenila 2500 šteka krijumčarenih cigareta marke 'respekt' s hrvatskim markicama, priopćio je u utorak glasnogovornik makedonskog MUP-a Ivo Koteski.

On je najavio da će sljedećih dana hrvatskim vlastima biti poslani brojevi kontrolnih markica zaplijenjenih cigareta radi moguće zajedničke istrage.

Pročitajte i ovo Cigarete Od srijede Poskupljuju cigarete: Ovo su nove cijene Zaplijenjene cigarete DESECI TISUĆA KUTIJA CIGARETA Velik ulov granične policije: Uhvatili švercera koji je prevozio robu vrijednu gotovo 2 milijuna kuna

U nedavnoj akciji makedonske policije u Kumanovu je otkriveno oko 50 tona ilegalno proizvedenih cigareta, namijenjenih krijumčarenju ne samo u Makedoniji nego i drugim zemljama u regiji. Smatra se da je duhanska mafija u Makedoniji oštetila državu za oko 40 milijuna eura.

Vlasnik kumanovske tvornice duhana je pritvoren, kao i njegovi suradnici, a zbog sumnje da je u aferu umiješana i policija, smijenjen je cijeli policijski sastav u Kumanovu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene