Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalističko istraživanje

Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Policija i dalje istražuje slučaj - 3
Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Policija se oglasila o tučnjavi u kojoj je sudjelovao sin bivšeg šefa splitske policije. Mladiću, koji je pretučen u gradu pod Marjanom, u KBC-u Split konstatirane su teške tjelesne ozljede opasne po život.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave šibensko-kninske su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i četvoricom maloljetnika osumnjičenih za počinjenje kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede na štetu 22-godišnjaka koje se dogodilo u Splitu u subotu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičenici u subotu, 6. travnja oko 3:30 ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, tjelesno napali 22-godišnjaka. Zadali su mu više udaraca nogama i rukama u predjelu tijela i glave.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

Ozlijeđenom mladiću su u KBC-u Split konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Šibenska policija vodila je kriminalističko istraživanje umjesto splitsko-dalmatinske kako bi ono bilo nepristrano s obzirom na to da je jedan od mladića koji su pretukli 22-godišnjaka sin sada već bivšeg načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića.





 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene