Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedio izvanbračnu partnericu

Novi detalji o pokušaju ubojstva: Policija objavila za što je optužen muškarac koji je bacio bombu u dvorište

Policija
Policija Foto: Marko Todorov/Cropix
Muškarac koji je bacio bombu u dvorištu kuće u Svetom Križu osumnjičen je za pokušaj teškog ubojstva.

Protiv 55-godišnjaka koji je bacio bombu u dvorište kuće u Svetom Križu je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Policijski službenici Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom s područja općine Mala Subotica te utvrdili da je počinio kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u luksuznom hotelu Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu

Sumnja se da je u petak u Svetom Križu, u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Augusta Šenoe, bacio ručnu bombu koja je nakon aktivacije ozlijedila njegovu 52-godišnju izvanbračnu partnericu. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Policajci koji su prvi stigli na mjesto događaja su prilikom sigurnosnog pregleda osumnjičenika, kojeg su privodili u policijsku postaju, u njegovoj odjeći pronašli ručnu bombu koja je izuzeta tijekom očevida. Alkotestiranjem osumnjičenika utvrđeno je kako je u trenutku opisanog događaja bio pod utjecajem alkohola.

Protiv 55-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene