Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u luksuznom hotelu

Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kuhar francuskog restorana dobio je otkaz nakon što je otkriveno da je osoblje tjerao da sudjeluju u ritualu ponižavanja.

Kuhar restorana s Michelinovom zvjezdicom napustio je svoje radno mjesto u luksuznom francuskom hotelu zbog izvođenja rituala u kojemu je kuhinjsko osoblje navodno golo vezano i ponižavano. Javni tužitelj je početkom prosinca pokrenuo istragu o seksualnom zlostavljanju i nasilju koje se ondje odvijalo.

Aurélien Largeau, 31-godišnji kuhar koji je vodio restoran u Biarritzu, na jugozapadu Francuske, tvrdi da se radi od "lažima i difamaciji".

O priči je prvi izvijestio lokalni medij Sud-Ouest u kojem je objavljeno da je mladi kuhar gol zavezan za stolicu, da mu je usta stavljena jabuka, da mu je u anus gurnuta mrkva i da je tako satima sjedio dok su ga drugi kuhari, uključujući Largeaua, gledali. Snimka rituala koji je zabranjen u Francuskoj objavljena je na društvenim mrežama, ali je izbrisana.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na ruski grad Bolgorod Ukrajinski odgovor na bombardiranje VIDEO Žestok napad na ruski Belgorod: Poginulo dvoje djece, stanovnici grada pobjegli u skloništa

Largeau je nazivan mladom nadom gastronomije, od 2020. godine vodio je hotel s pet zvjezdica, a prošle je godine osvojio jednu Michelinovu zvjezdicu, izvijestio je Guardian.

"Htio bih formalno poreći sve optužbe koji su protiv mene objavljene u nekoliko medija te ustvrditi da nemaju veze sa stvarnošću", rekao je.

Iz hotela u kojem je radio potvrdili su da on ondje više nije zaposlen. Dodali su da se ondje dogodio "zabrinjavajući incident".

"Istraga je završena i donijeli smo prikladnu odluku. Sigurnost, zdravlje i boljitak naših kolega, mušterija i partnera naš je apsolutni prioritet", stoji u priopćenju hotela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene