Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gušila se u suzama

Oglasila se djevojka ubijenog na Zrću: ''Užasno mi je. Bila sam s njim u hitnoj...''

Dragana Banić
Dragana Banić Foto: Dragana Banić/Instagram
U četvrtak oko 6 sati ispred poznatog kluba na Zrću brutalno je likvidiran Goran Vlaović (38) iz Crne Gore, koji je navodno bio pripadnik "škaljarskog klana''. S njim je na odmoru bila djevojka Dragana Banić, koja se oglasila za srpske medije.

Bivša misica Dragana Banić potvrdila je da je njezin partner Goran Vlaović ubijen.

''Došli smo na odmor na Pag. Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno mi je, jako se loše osjećam'', rekla je za Dragana Banić za Kurir gušeći se u suzama.

Pročitajte i ovo Željko Pilipović u Dnevniku Nove TV Šef krim policije otkrio detalje o ubojici i likvidiranom na Zrću: "Obojica su prijavljivani za najteža djela, pronašli smo oružje..."

Manekenka koja je s Goranom bila u vezi dvije i pol godine od šoka nije mogla puno govoriti. ''Sve je istina. Nije mi dobro, jako sam loše, razumijte me'', poručila je.

Dragana je javnosti poznata po sudjelovanju u reality showu ''Parovi'', a ranije su je povezivali s nekim srpskim nogometašima.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić ubojstvo na zrću Poznat identitet ubijenog, Domagoj Mikić otkrio detalje likvidacije: "Ubojica je svoju žrtvu vrebao, prišao mu je sleđa..."

Vlaovića je rano ujutro u četvrtak ispred poznatog kluba na Zrću likvidirao državljanin Srbije. Pucao mu je u glavu pa pobjegao, ali ga je policija brzo pronašla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene