Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA JU TRAŽI

Suprug Marijane iz BB-a: "Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku... Policija ima njezin mobitel"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedugo nakon što je na društvenim mrežama objavio kako mu je nestala supruga Marijana, pobjednica regionalnog Big Brothera iz 2011. godine, njezin suprug moli medije da poštuju privatnost obitelji.

Nedugo nakon što se doznala informacija o nestanku Marijane Seifert, bivše pobjednice regionalnog showa Big Brother iz 2011., oglasio se i njezin muž i bivši vaterpolski trener, Karlo Seifert, koji se nada da će cijeli priča ipak imati sretan kraj.

Potresenim glasom zamolio je medije da poštuju privatnost obitelji, prvenstveno zbog Marijanine maloljetne kćeri iz prvog braka i sina kojeg je rodila u prosincu 2020. "Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je... Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući", rekao je Karlo za Slobodnu Dalmaciju.

Posljednji je put suprugu vidio u utorak navečer oko ponoći, kad su išli na spavanje, a kad se probudio, nije je bilo. "Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće", rekao je Karlo, koji je sam prijavio nestanak policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEMA MU NI TRAGA NI GLASA Prošlo je više od 100 dana otkako je nestao Matej Periš: "Živim od želje da saznam istinu. Moj osmijeh više nikada neće biti isti"

Na pitanje o tome je li pokušao kontaktirati Marijanu, rekao je da su njezin mobitel i dokumenti u policiji. "Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem", dodao je.

Podsjetimo, Marijana se udaljila u srijedu s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem dijelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Korak bliže istini? Portugalske vlasti objavile službenog sumnjivca za nestanak Madeleine McCann, njezini roditelji poručili: "Nismo odustali, nadamo se da je živa..."

Njezin suprug Karlo Seifert na svojem je Facebooku podijelio fotografiju supruge sa stranice nestali.gov.hr te je zamolio sve da podijele ovu informaciju i jave ako bilo što znaju.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija vas moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene