Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nanio teške i lake ozljede

Napao ih nožem jer ne šetaju pse na povodniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska policija osnovano sumnja da je 46-godišnjak iz Pomera preklopnim nožićem po rukama 25-godišnjaku nanio teške, a 29-godišnjaku lakše ozljede.

Policija osnovano sumnja da je protekli utorak, oko 16,30 sati u Pomeru, 46-godišnjak koji je šetao svojeg psa, se sukobio s 25-godišnjakom i 29-godišnjakom. 'Izrevoltiran time što 25-godišnjak i 29-godišnjak ne šetaju svoje pse na povodniku, prvo ih je verbalno napao, a onda su se fizički sukobili pri čemu je 46-godišnjak preklopnim nožem zadao rezne rane po ruci obojici i sebi', stoji u izvješću pulske policije. U pulskoj Općoj bolnici  25-godišnjaku su konstatirane teške, dok su 29-godišnjaku konstatirane lakše ozljede. 36-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a protiv druge dvojice vlasnika pasa slijedi optužni prijedlog zbog držanja životinje bez nadzora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene