Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalna prezentacija

[VOZILI SMO] Škoda Fabia

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treća generacija Fabie, svježija, bolje opremljena i ozbiljna no nikada prije, stigla je na naše tržište. Početna cijena nove kompaktne Škode kreće ispod 80 tisuća Kuna.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U skladu s imenom [TEST] Škoda Superb 2.0 TDI Style Slika nije dostupna Praktičnost prije svega [TEST] Škoda Rapid 1.2 TSI Ambition

Svjetlo dana prva je Fabia ugledala je još davne 1999. godine i odmah se u startu vidjelo kako je riječ o poprilično suzdržanom automobilu čiji je izgled bio u sjeni praktičnosti. Ne bi smo je mogli nazvati konzervativnom jer je njezin oblik, uz neke decentne promjene ipak preživio sve ove godine. Uz to, ne treba zaboraviti niti njezin prodajni učinak. Nakon prve Fabie, sedam godine kasnije, stigla nam je i druga generacija, osvježenog vanjskog dizajna, rađena s više emocija i moglo se primijetiti da u njoj ima "svega po malo".

Ovih dana na naše je tržište stigla treća Fabia. Iako se gotovo 3,5 milijuna primjeraka čime je postala jedan od ključnih modela u novijem razdoblju Škode nikako ne smije podcijeniti, od nove se Fabie očekuje svojevrsni korak naprijed. Premda je, dizajnerski gledano, novi model svojevrsni korak unatrag prema prvoj generaciji. Ali, to je u dobrom smjeru, jer škodini su dizajneri Fabiji podarili neke linije "originala", pogotovo straga i u unutrašnjosti.

Time je Fabia opet postala prepoznatljiva Škoda, oštrih linija i jednostavnog, ali ergonomski dobro posloženog interijera kojem je teško naći neki nedostatak...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene