Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šesta generacija legendarnog kombija

Volkswagen predstavio T6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volkswagen je upravo predstavio novu generaciju modela iz svoje popularne serije Transporter, koja je od 1950. pa do danas prodana u preko 12 milijuna primjeraka.

 

Pročitajte i ovo PR Model ID.4 GTX Novi ID.4 GTX PR Električni SUV ID.4 – prvi potpuno električni SUV marke Volkswagen

Novi model nosi oznaku T6 i u skladu s najavama prepoznatljivog je kutijastog dizajna te se od svog prethodnika u pravilu razlikuje oštrijim linijama i modernijim detaljima koji su osmišljeni prema uzoru na ostatak volkswagenove ponude.

U istom je stilu unaprijeđen i osvježen interijer koji će se moći pohvaliti višom razinom ergonomičnosti i preglednosti, kao i bogatijom sigurnosnom i infotainment opremom. Kao i što je bio slučaj s njegovim prethodnicima novi je Transporter biti ponuđen u komercijalnim i putničkim izvedbama.

Kupcima će biti ponuđeno i nekoliko izvedbi dieselskog 2,0-litrenog TDI Euro 6 motora (EA288) koje će razvijati snagu od 84, 102, 150 i 204 KS te benzinskog 2,0-litrenog TSI motora snage 150 i 204 KS.

Na kraju dodajmo kako će Volkswagen proslaviti lansiranje nove generacije s posebnom izvedbom Generation Six koja će se temeljiti na putničkoj verziji Multivan Comfortline i koja će doći s dvobojnim eksterijerom, LED svjetlima, raznim ukrasima interijera, 18-inčnim lakometalnim naplacima, dvobojnim Alcantara presvlakama i sl.

Na kraju dodajmo kako iz Volkswagena priopćeno da se cijena novog modela neće značajnije mijenjati u odnosu na prethodnika.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene