Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže do 2018.

Maserati odgodio dolazak modela Alfieri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fiat je odučio prolongirati dolazak modela Alfieri na tržište do 2018. Podsjetimo, prvotno je maseratijev šef Harald Wester najavio kako bi Coupe kupcima mogao postati dostupan već tijekom 2016, a godinu dana kasnije bi stigao i cabrio.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maserati Kubang – luksuzni talijanski SUV Slika nije dostupna Slobodne vožnje po trkaćoj stazi Grobnik Auto Track Day

No, čini se kako od toga neće biti ništa, jer su kapaciteti ovog proizvođača u ovom trenutku poprilično rastegnuti velikim naporima koji se ulažu u revitalizaciju Alfa Romea, a tu je i skoro lansiranje maseratijevog crossovera, odnosno modela za kojega se vjeruje kako će nositi naziv Levante.

Stoga je lansiranje coupea pomaknuto na 2018, dok bi ga cabrio trebao slijediti za godinu dana, ali ovaj put ne 2017, već 2019.

S druge strane dobra je vijest da bi, prema sadašnjim saznanjima, produkcijski model trebao zadržati izgled najavnog koncepta (na slikama), a vjeruje se i kako će ga pokretati 3,0-litreni V6 snage 415 i 525 KS koji će se na podlogu prenositi putem stražnjih kotača.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene