Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Vratili se junaci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred hotelom Sheraton, oko 21 sat, naše je reprezentativce dočekalo 200-tinjak navijača. Iako se orila pjesma kojom su pozdravljeni junaci, mnogi od njih bili su vidno utučeni i neraspoloženi za slavlje.

Među njima bio je i izbornik Slaven Bilić, koji nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, kao ni dio njegovih igrača.

Pročitajte i ovo Novogodišnji prognam Nove TV - 1 više od milijun i 460 tisuća gledatelja Program Nove TV bio je prvi izbor gledatelja u novogodišnjoj noći Ilustracija doček Nove godine Strava u Njemačkoj! Hrvat (18) poginuo od eksplozije petarde: "Vjerojatno su ih nestručno napravili"

No, neki od njih ipak su s našom ekipom podijelili prve dojmove nakon povratka i nesretnog poraza u četvrtfinalu EP-a protiv Turske.

- Imali smo sve u svojim rukama, zabili smo zgoditak u 119. minuti, morali smo izdržati, no napravili smo nekoliko grešaka, koncentracija je pala, a penali su uvijek lutrija, rekao je Danijel Pranjić, a na pitanje novinara o igri rekao je da smo ostavili dobar dojam.

- Nismo izgubili utakmicu, a otišli smo kući, žao nam je zbog toga, no hvala navijačima na lijepom dočeku, rekao je Pranjić.

Pun hvale prema navijačima bio je i Josip Šimunić, koji je istaknuo da mu je upravo njih najviše žao.

- Tužni smo. No, to je život, to je nogomet.  Ali, što ne ubija, jača, a mi ćemo sigurno biti još jači, rekao je Joe i zahvalio na dočeku.

- Veseli nas što smo lijepo dočekani, što nas ljudi cijene. Napravili smo velik uspjeh, no ostala je velika tuga jer su Turci bili sretniji i spretniji. Zbog toga smo nesretni, ali smo i ponosni jer smo dali sve od sebe i igramo kvalitetan nogomet, rekao je Ognjen Vukojević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene