Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doček Nove godine

Strava u Njemačkoj! Hrvat (18) poginuo od eksplozije petarde: "Vjerojatno su ih nestručno napravili"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić iz Hrvatske smrtno je stradao zbog eksplozije improvizirane petarde u Njemačkoj.

Smrtno je stradao 18-godišnji Hrvat nakon što je u njemačkom Rübenachu, gradskoj četvrti Koblenza, eksplodirala improvizirana petarda.

Policija je potvrdila da je do nesreće došlo u nedjelju oko 20 sati, a prijatelj obitelji stradalog za Fenix-magazin rekao je da su svi u šoku.

Pročitajte i ovo Krhotine na zemljištu svetišta Onohiyoshi u gradu Kanazawa, prefektura Ishikawa iz minute u minutu FOTO/VIDEO Četiri osobe poginule u razornom potresu u Japanu: U vlakovima zaglavljeno 1400 ljudi, podrhtavanja će trajati mjesecima

"U Koblenzu i okolici živi velik broj Hrvata i svi smo potreseni tom viješću. Bio je uvijek živahan, ali jako dobar mladić, kao i cijela njegova obitelj", dodao je.

Pročitajte i ovo Easy Jetov avion Ugrozili mnoge putnike Brzim razmišljanjem pilota izbjegnuta tragedija: Za sve je kriv voditelj kontrole leta

Sve se odvilo svega stotinjak metara od obiteljske kuće. Obiteljski prijatelj rekao je da su mladići improvizirali petarde. "Vjerojatno su ih nestručno napravili. Jedna tako napravljena petarda eksplodirala je i teško ga ozlijedila", nastavio je za Felix.

18-godišnjak je zadobio teške ozljede te od njih preminuo. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene