Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Newcastle: Martinsu u bizarnoj nesreći poginula majka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaš Newcastla Nigerijac Obafemi Martins napustio je trening-kamp kluba sa sjeveroistoka Engleske i vratio se u domovinu jer mu je u bizarnoj nesreći u Lagosu poginula majka.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Iz Newcastlea su poručili da je Martinsova majka među stradalima u nesreći u Lagosu, u kojoj se zapaljeni tanker zabio u stambenu zgradu, prouzročivši smrt najmanje 12 osoba.

62-godišnja Monsurat Martins živjela je u blizini mjesta nereće, a umrla je od udisanja štetnih plinova jer je pomagala obitelji i prijateljima da pobjegnu od požara i eksplozija.

"Obafemi je šokiran, kao i svi mi u klubu. Strašno je na takav način izgubiti roditelja", stoji u priopćenju Newcastlea.

Momčad Kevina Keegana 17. kolovoza igra prvu prvenstvenu utakmicu s Manchester Unitedom, a "Svrake" su ostale bez ijednog napadača. Martins je u Nigeriji, Michael Owen se još nije oporavio od bolesti, dok su Mark Viduka i Andy Carroll ozlijeđeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene