Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osuđena je

Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
50-godišnjakinja iz Rima lažirala je svoje trudnoće od 2000. godine i na taj način zaradila oko 110 tisuća eura.

Barbara Ioele 50-godišnja je žena koja je u 24 godine lažirala trudnoću čak 17 puta kako bi zaradila na beneficijama. Lagala je da ima petero djece i da je imala 12 spontanih pobačaja, a sve je uvjeravala da je trudna tako što je nagurala jastuke ispod majice.

Ova stanovnica Rima lažirala je i hod te držanje kako bi bila što uvjerljivija. Negira sve optužbe i tvrdi da njezina djeca zaista postoje, a da su sve trudnoće bile stvarne.

Ioele tvrdi da je posljednju bebu rodila u prosincu, ali je policija rekla da je bila pod nadzorom posljednjih devet mjeseci te da je cijela trudnoća bila lažna. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pismo liječnicima HALMED poslao važno upozorenje: "Moguć je razvoj neurorazvojnih poremećaja"

Tužitelji pak optužuju 50-godišnjakinju da je krala rodne listove iz klinike u Rimu i krivotvorila druge dokumente, prenosi britanski Sun.

Trudnoće je počela lažirati 2000. godine, a time je u džep pospremila oko 110 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Sun dodaje da je njezin 55-godišnji partner Davide Pizzinato navodno rekao policiji tijekom ispitivanja da je znao da Ioele nikada nije bila trudna. Navodno je rekao i da je krivotvorila potvrde, a sve u zamjenu za manju kaznu unatoč tome što je optužen kao partner u prijevari.

Ioele je osuđena na godinu i šest mjeseci zatvora. Nije se pojavila na ispitivanju, a njezin je odvjetnik na sudu pokazao dvije potvrde koje bi trebale potvrditi njezino nestabilno zdravstveno stanje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene