Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Arenas ostaje u Washingtonu, Paul u Hornetsima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najboljih igrača NBA lige Gilbert Arenas potpisao je novi, šestogodišnji ugovor s Washington Wizardsima vrijedan 111 milijuna dolara.

Arenas je u lipnju poništio posljednju godinu dosadašnjeg ugovora s Wizardsima kako bi postao slobodan igrač, a potom dogovorio novi ugovor po daleko boljim uvjetima. Osim veće plaće jedan od njegovih uvjeta je bio da klub zadrži Antawna Jamisona, a nakon što se to dogodilo Arenas je pristao na novi ugovor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još jedna nagrada za britanski bend: Skupina Coldplay ima najbolje tekstove pjesama! Slika nije dostupna NBA: Dallas dobio i sedmu zaredom

Wizardsi su mu ponudili 127 milijuna dolara, no Arenas je pristao na 16 milijuna dolara manji iznos.

"Sve što želim priuštiti svojoj obitelji mogu i sa 111 milijuna dolara," kazao je Arenas za Washington Post. Prošle sezone Arenas je zbog ozljede koljena propustio 66 utakmica, a tijekom karijere ima prosjek od 22.8 koševa i 5.5 asistencija po utakmici.

Novi ugovor je potpisao i branič New Orleansa, Chris Paul. Ostat će u Hornetsima još četiri godine i to za 68 milijuna dolara. Paul je prošle sezone imao najveći prosjek asistencija u ligi (11.6).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene