Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Dallas dobio i sedmu zaredom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dallas Mavericksi su sinoć došli i do sedme pobjede u nizu svladavši kod kuće sa 107:80 Washington Wizardse u kojoj je Nijemac Dirk Nowitzki ugradio 30 poena i 14 skokova.

Teksašani su drugo poluvrijeme dobili sa 56:29, a Nowitzki, Jason Terry (18) i Devin Harris (18) pogodili su čak 14 trica. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: 318 koševa u New Jerseyu Slika nije dostupna NBA: Kobe Bryant rasturio Jazzere

Prvaci Zapadne konferencije su sezonu počeli sa šokantna četiri poraza u nizu, no otad su nepobjedivi. Gilbert Arenas je sa 29 poena bio prvo ime kod Washingtona koji je i nadalje bez pobjede na gostovanjima.

U gradskom LA derbiju Lakersi su sa 105:101 pobijedili Clipperse, a junak dvoboja bio je Kobe Bryant (40) koji je u zadnjih šest minuta osigurao pobjedu sa svojih 10 koševa. 

Cleveland Cavaliersi su trijumfirali nad Memphis Grizzliesima (97:94), no ne zahvaljujući najvećoj zvijezdi LeBron Jamesu (15), već Drewu Goodenu (22) i pričuvi Damonu Jonesu (21). 

Cavsi su u velikoj formi, dobili su sedam od zadnjih osam utakmica, dok su Grizzliesi u obrnutoj situaciji - izgubili su sedam od posljednjih osam i na zadnjem su mjestu lige sa omjerom 2:9.

New Orleans Hornetsi su pobijedili prvake Miami Heat (101:86), koji niže poraze bez Shaquillea O'Neala. Srbin Peđa Stojaković je bio prvi strijelac Hornetsa s 23 koša, dok je Dwyane Wade (29) predvodio Miami, koji nakon deset utakmica ima već šest poraza, od čega četiri sa 15 i više razlike.

Indiana Pacersi su dobili Milwaukee Buckse (93:88), za koje Damir Markota nije odigrao ni minute, a Detroit Pistonsi su se lako obračunali sa Philadelphia 76ersima, za koje zbog vađenja umnjaka nije igrao Allen Iverson. 

Denver Nuggetsi su sa 113:109 dobili Chicago Bullse u utakmici u kojoj je centar J.R. Smith odigrao utakmicu karijere s postinutih 36 koševa i čak pet trica. Bullsima je to peti uzastopni poraz nakon obećavajućeg starta sezone.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene