Pronašao krivce

Oglasio se Bartulica nakon što je procurila priča o kreditima i plaći: "Rekao sam kako ću postati meta"

Stjepo Bartulica Foto: Damjan Tadic/Cropix
Zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica komentirao je infromaciju da on i njegova supruga mjesečno zarade 3600 eura, a na kredit im ode 3562 eura.

Nakon što je u ponedjeljak procurila informacija da zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica i njegova supruga mjesečno zarade 3600 eura, a na kredit im ode 3562 eura, oglasio se Bartulica na X-u. 

Bartulica je kupio kuću na otoku Prviću, za to je podigao kredit i sad ima dva kredita za koje mjesečno plaća rate od 3562 eura.

Pročitajte i ovo u Pirovcu FOTO Auto sletio s autoceste pa na radnike HAC-a koji su došli pomoći naletjelo drugo vozilo! Četvero ljudi prevezeno u bolnicu

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Rekao sam kako ću postati meta, što se i vidi zadnjih tjedana.
Maja Sever najavljuje kako je Index krenuo s blaćenjem. 
Pokušavaju spriječiti moj ulazak u Europski parlament, gdje ću zastupati vrijednosti koje Maja Sever, ekipa iz neMožemo, Telegrama, Novosti i sličnih, preziru!
Sve što moja obitelj posjeduje stekli smo na pošten i transparentan način. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

  Pročitajte i ovo Nestabilno vrijeme VIDEO/FOTO Nevrijeme poharalo Split, vjetar srušio stablo na automobile. Na Čiovu tuča, u Vodicama potop

Pročitajte i ovo Sve napetije "Podcjenjujete situaciju, suočavate se s fatalnim posljedicama": Ruski čelnik zaprijetio jednoj velesili

Sve zakonske obveze koje imam kao saborski zastupnik sam ispunio.
Sve ostalo je prljava kampanja radikalne ljevice i Možemo! protiv Domovinskog pokreta! Sve ovo samo je dokaz da sam na ispravnom putu", napisao je.