Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestabilno vrijeme

VIDEO/FOTO Nevrijeme poharalo Split, vjetar srušio stablo na automobile. Na Čiovu tuča, u Vodicama potop

Aktualno Galerija Ciklonalni sustav iznad Hrvatske Ciklonalni sustav iznad Hrvatske Foto: screenshot/Rain Alarm Jaka kiša pala je u Splitu - 8 Jaka kiša pala je u Splitu - 8 Foto: Vojko Bašić/Cropix Jaka kiša pala je u Splitu - 7 Jaka kiša pala je u Splitu - 7 Foto: Vojko Bašić/Cropix Jaka kiša pala je u Splitu - 6 Jaka kiša pala je u Splitu - 6 Foto: Vojko Bašić/Cropix +9 Jaka kiša pala je u Splitu - 5 Galerija 1/14 >>
Dijelove otoka Čiova u ponedjeljak nakon podneva pogodilo je jako nevrijeme praćeno tučom, a u Splitu je palo nekoliko stabala, od kojih jedno na parkirani automobil.

Jako nevrijeme koje je u ponedjeljak oko 12:30 pogodilo dijelove otoka Čiova trajalo je desetak minuta. Kako javljaju čitatelji Večernjeg lista, padala je i tuča.

Jaka kiša pala je i u Splitu. Ulice su poplavile u nekoliko minuta, a snažan vjetar porušio je i nekoliko stabala. Jedno je palo na automobil, javlja Dalmacija Danas

Potop u Vodicama

Obilna kiša pala je i u Vodicama. U samo pola sata palo je 25 litara po kvadratnom metru, pa je ispod jednog nadvožnjaka zaglavio kamion. Snimke je objavio portal Dalmacija Danas.

Vremenska prognoza za ponedjeljak je najavila promjenjivo vrijeme, s mogućom obilnijom kišom i grmljavinom.

Jako nevrijeme u Splitu srušilo stablo na automobile - 2 Ciklonalni sustav iznad Hrvatske Foto: screenshot/Rain Alarm

DHMZ je izdao žuto upozorenje za većinu zemlje, dok je krajnji istok pod narančastim upozorenjem zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene