Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Pirovcu

FOTO Auto sletio s autoceste pa na radnike HAC-a koji su došli pomoći naletjelo drugo vozilo! Četvero ljudi prevezeno u bolnicu

Nesreća u Pirovcu - 1
Nesreća u Pirovcu - 1 Hrvoje Jelavic/Cropix
Aktualno Galerija Nesreća u Pirovcu - 1 Nesreća u Pirovcu - 1 Foto: Hrvoje Jelavic/Cropix Nesreća u Pirovcu - 3 Nesreća u Pirovcu - 3 Foto: Hrvoje Jelavic/Cropix Nesreća u Pirovcu - 2 Nesreća u Pirovcu - 2 Foto: Hrvoje Jelavic/Cropix +0 Nesreća u Pirovcu - 4 Galerija 1/4 >>
Dvije nesreće dogodile su se na istom mjestu na autocesti kod Pirovca, i to u roku od 15 minuta. Prvo je jedan automobil sletio s ceste, a onda je drugi naletio na radnike HAC-a koji su došli pomoći unesrećenima.

Četiri osobe ozlijeđene su u dvije prometne nesreće koje su se u roku od 15 minuta dogodile praktički na istom mjestu na autocesti A1 kod čvora Pirovac. 

Prema riječima Sanje Baljkas, glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, oko 9:45 policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u kojoj je jedan automobil sletio s autoceste. 

"U tom vozilu nalazili su se vozač i dvoje putnika. Putnici su ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu", rekla je Baljkas za naš portal.

No oko 10 sati na istom mjestu došlo je do još jedne nesreće. Naime, na dvojicu djelatnika HAC-a koji su došli pomoći ozlijeđenima iz prve nesreće naletjelo je vozilo njemačkih registarskih oznaka. 

Pročitajte i ovo Ilustracija u Njemačkoj Šok nakon prometne nesreće: Policija došla u stan poginulog muškarca i zatekla užasan prizor

Pročitajte i ovo Nesreća na Sljemenskoj cesti (ilustracija) Kobna nedjelja Policija objavila detalje tragedije na Sljemenskoj cesti: Poznat razlog pogibije 18-godišnjeg biciklista

Oba radnika HAC-a prevezena su također u šibensku bolnicu. U naletu automobila zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su na liječenju, rekao je ravnatelj šibenske bolnice Kristijan Stipaničev.

"U bolnicu su primljene četiri osobe, od toga su dvije osobe lakše ozlijeđene, a dvije teže. Osobe s težim ozljedama zadržane su na daljnjem liječenju”, kazao je ravnatelj šibenske bolnice.

Glasnogovornica Baljkas rekla je da policijski očevid kojim će se utvrditi okolnosti ovih nesreća traje i dalje. Županijski Centar 112 priopćio je da su na teren upućena troja kola Hitne pomoć te 11 vatrogasaca s četiri vozila. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene