Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo dizajna

Konačno stvarnost: Ukrcajte se na U.S.S. Enterprise!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki hit na tehnološkim blogovima ovih dana jest zrakoplov uređen u maniri 'Zvjezdanih staza', čije su glavne značajke LCD zasloni na svakom koraku i udobnost iznad svega.

Ukoliko se odlučiti putovati Qantasovim A380 zrakoplovom mogli biste pomisliti da ste nakratko zakoračili na U.S.S. Enterprise i to zahvaljujući dizajneru Marcu Newsonu koji je odgovoran za izgled interijera prvog razreda ovog luksuznog zrakoplova, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno

Interijer zrakoplova uređen je s mnoštvom LCD touch zaslona, kožnim sjedalima, te krevetima presvučenima ovčjom kožom. Središnji dio zrakoplova je zapravo mali salon predviđen za druženje putnika. Za svakog putnika postoji ležaj sa komodom za odjeću u kojoj će ih dočekati pidžama. Osim udobnih ležaja, svaki će putnik dobiti i slušalice koje će ga štititi od buke, ali i LCD touch monitor kojim može pristupiti više od 1000 programa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene