445236
445236
445236
445236
445236

Promet naš svagdašnji: U kružnom toku u par sekundi izbila tučnjava

  • , 02.08.2016., 09:05
  • Autor:
  • komentara

Napadnuti je motorist dobio udarac nogom u rebra.

 
 
 
 
Napadač je motorista opalio nogom u rebra (FOTO: YouTube/Screenshot)
Napadač je motorista opalio nogom u rebra (FOTO: YouTube/Screenshot)

Da ljudi prelako gube živce u prometu vjerojatno ste već tisuću putu i sami mogli primijetiti. Svakodnevno je na cestama koliko hoćete trubljenja, grubih riječi i prijetnji.

Nažalost, ima i situacija kada ne stane samo na tome, a jedan je takav slučaj zabilježen u petak u škotskom Falkirku.

Nekakav je iznervirani vozač toga dana nasrnuo na motorista, i to usred kružnoga toka dok je većina ostalih sudionika u prometu prizor zbunjeno promatrala iz svojih vozila.

Srećom, našlo se među njima i onih koji su istrčali pomoći napadnutom čovjeku, koji je do tog trenutka već primio bolan udarac nogom u rebra.

Što je bio povod napadaču da fizički tako nasrne na motorista ni u ovome trenutku nije jasno, ali veći dio tog ružnog događaja je ostao zabilježen na kameri što će u konačnici pomoći policiji da identificira nasilnika.

"Prvi je počeo praviti scenu a da mi nije bilo jasno zašto. Pokušao sam ga natjerati da se zaustavi sa strane i objasnimi u čemu je problem, no verbalni se konflikt vrlo brzo pretvorio u napad", napisao je motorist ispod videa na YouTubeu. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se