Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Entuzijasti uočili nešto

JOŠ JEDAN 'DOKAZ' Masivni NLO 'usisava Sunčevu plazmu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NASA-ine kamere uhvatile su neobjašnjivi svjetleći objekt kako leti u blizini Sunca što je lovcima na neindetificirajuće leteće objekte dalo povoda za još jedu priču.

Teoretičari zavjera odmah po objavi snimke plasirali su informaciju kako se na snimci nalazi misteriozan sferni objekt koji 'siše' zrake Sunca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte video 'NASA sve zataškava. Snimljen je NLO koji napušta Zemlju' Slika nije dostupna NLO entuzijasti ushićeni VIDEO Božićni pozdrav sa Sunca: Viđen matični izvanzemaljski brod veličine Zemlje?

Lovac na NLO-e, Tyler Glockner tvrdi da video snimka prikazuje okrugli objekt koji je 100 puta veći od Zemlje, a koji se naslanja na Sunce te se nakon nekoliko trenutaka udaljava od naše zvijezde.

Najnovije snimke usporedio je s onima snimljenima 2012. godine na kojima se također ovakav objekt pojavljuje te 'usisava sunčevu plazmu', piše Mirror.

'Magnetsko polje ne može stvoriti ovakve pravilne oblike koji su najprije priljepljeni uz Sunce, a potom se od njega udalje', rekao je Glockner.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene