Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže uskoro!

Slučajno 'potvrđen' jeftiniji iPhone?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se član China Labor Watcha ubacio u kinesku tvornicu koja proizvodi dijelove za iPhone te je radio na zaštiti plastičnih dijelova novog i jeftinijeg iPhonea.

Sve je više glasina o jeftinijem modelu iPhonea kojeg Apple priprema i čije predstavljanje možemo očekivati već tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Početkom srpnja na mreži su se pojavile i prve fotografije ovog telefona koje su slikane u Kini, nakon toga su na Wall Street Journalu objavljene informacije kako je Foxconn počeo s masovnim zapošljavanjima kako bi se pripremio za skorašnju proizvodnju novih modela iPhonea, a krajem prošlog tjedna pojavile su se nove fotografije i videozapisi kućišta plastičnog modela iPhonea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna iPhone 5S Najprodavaniji telefon na svijetu je... Slika nije dostupna Jeftiniji iPhone bit će veliki hit! NOVE FOTOGRAFIJE iPhonea: Apple će RUŠITI sve rekorde?

 Foxconn se priprema za proizvodnju novog iPhonea!

Nakon svih ovih glasina, jedna je neprofitna organizacija koja istražuje uvjete rada u kineskim tvornicama službeno i slučajno 'potvrdila' kako Apple priprema jeftiniji iPhone s plastičnim kućištem koji bi se na tržištu trebao pojaviti do kraja ove godine.

Tako je jedan član organizacije China Labor Watch, koji se ubacio u Pegatronovu tvornicu kako bi otkrio radne uvjete, plaće i radne sate tamošnjih radnika, opisujući uvjete u kojima radi, napisao kako je radio na postavljanju zaštite na stražnji dio plastičnih kućišta za novi model iPhonea. Kaže da taj novi model s plastičnim kućištem još nije u proizvodnji tako da nisu previše žurili s nanošenjem zaštitnog sloja na kućište iPhonea. S obzirom da kućište aktualnih modela iPhonea nije napravljeno od plastike, jasno je da je ovaj član CLW-a radio na jeftinijem modelu iPhonea koji će imati plastično kućište.

Na Gizmodu prenose informacije s kineskog bloga WeiPhone na kojem su objavljene fotografije kutija za ovaj model iPhonea koji će se navodno prodavati kao iPhone 5C (gdje bi C moglo označavati color jer bi se ovaj uređaj trebao prodavati u nekoliko boja, a ne samo u crnoj i bijeloj kao i dosadašnji modeli).

 Je li ovo taj JEFTINIJI iPhone?

Jeftiniji iPhone imat će ekran dijagonale 4 inča, dok bi Appleovi budući modeli telefona (osim iPhonea 5S) trebali imati ekrane veće dijagonale s kojima bi ova kompanija trebala uspješnije konkurirati na tržištu na kojem su standard postali modeli s ekranima dijagonale 4,7, odnosno 5 inča.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene