Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftiniji iPhone bit će veliki hit!

NOVE FOTOGRAFIJE iPhonea: Apple će RUŠITI sve rekorde?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple bi s jeftinijim iPhoneom – koji će biti posebno zanimljiv korisnicima na tržištima u razvoju, mogao oboriti sve prodajne rekorde.

Kako se bliži 10. rujna kada bi Apple trebao predstaviti nove modele iPhonea, na mreži se pojavljuje sve više fotografija i informacija o ovim telefonima. Sada je već gotovo sigurno da će Tim Cook po prvi puta predstaviti dva iPhonea – nasljednika aktualnog modela iPhone 5S te jeftiniji model iPhone 5C.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatan razlog Evo zašto se iPhone slabo prodaje! Slika nije dostupna iPhone 5S i iPhone 5C Još mjesec dana: Evo kada stiže novi iPhone!

Posljednje fotografije koje su se pojavile na jednoj kineskoj internetskoj stranici i na kojima je prikazano pakiranje iPhonea 5C potvrđuju informacije da će se ovaj telefon prodavati u više boja, a ne samo u crnoj i bijeloj na koje smo do sada navikli. 

Nema više tajni: Ovako izgleda novi iPhone!

Također, ovaj model imat će i plastično kućište, neće imati podršku za Siri, a možemo očekivati i slabiji hardver (vjerojatno stariji/slabiji procesor i slično) te bi zbog slabijih opcija ovaj model trebao biti jeftiniji u odnosu na model 5S.

Iako još nema informacija o cijeni ovog telefona (neki analitičari spominju cijene od 350 do 450 dolara bez ugovora, odnosno možda bi se u SAD-u prodavao besplatno uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora), sigurno je da u Appleu očekuju veliku potražnju za ovim modelom koji bi napokon trebao konkurirati na tržištima u razvoju na kojima u potpunosti dominiraju Androidi.

Na krilima jeftinijeg iPhonea Apple bi mogao oboriti i sve prodajne rekorde – prošle su godine u samo tri dana prodali pet milijuna iPhonea, a ove bi godina ta brojka trebala biti još veća jer će se, osim klasičnih Appleovih fanova koji ionako namjeravaju kupiti iPhone, dio korisnika kojima je iPhone do sada bio preskup, odlučiti na kupovinu jeftinijeg modela.

Još jedan od razloga zbog kojih bi Apple mogao oboriti sve prodajne rekorde jest i potencijalni sporazum s najvećim mobilnim operaterom na svijetu – China Mobileom.

Evo što ZAPAD može naučiti od 'kineskog Applea'!

Apple nikako ne može biti zadovoljan stanjem na kineskom tržištu na kojem ga je pretekao čak i 'kineski Apple', no s eventualnom suradnjom s China Mobileom o kojoj se sve više govori situacija bi se trebala promijeniti te bi iPhone napokon mogao postati dostupan stotinama milijuna korisnika ovog mobilnog operatera, a neki analitičari smatraju da bi na krilima iPhonea 5C Apple mogao postati najveća mobilna kompanija na kineskom tržištu.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene