Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavile se nove fotografije

Je li ovo taj JEFTINIJI iPhone?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple bi u rujnu trebao održati konferenciju na kojoj će predstaviti iPhone 5S, a glasine kažu da možemo očekivati i jeftiniji model njihovog telefona.

Od kada je Steve Jobs prikazao prvi model iPhonea, Apple je godinama imao istu taktiku predstavljanja svojih telefona – svake godine predstavili su samo jedan model koji je bio hardverski napredniji, a najveću promjenu predstavili su prošle godine kada je iPhone napokon dobio ekran veće dijagonale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna iPhone 5S i iPhone 5C Još mjesec dana: Evo kada stiže novi iPhone!

Evo kad stižu novi modeli iPhonea i iPada!

Prema brojnim glasinama koje već duže vrijeme kruže mrežom, Apple za ovu i sljedeću godinu priprema još veće promjene te bi u rujnu ili listopadu ova kompanija mogla predstaviti čak dva telefona. Jedan bi trebao biti iPhone 5S, nasljednik aktualnog modela od kojeg možemo očekivati opcije poput poboljšanog procesora i kamere, dok bi drugi model trebao biti jeftiniji iPhone.

Ovog tjedna na nekim su internetskim stranicama objavljene navodne fotografije tog jeftinijeg iPhonea i fotografije njegovog kućišta koje su slikane u Kini (naravno, treba napomenuti da su ovo samo glasine i nije poznato jesu li te informacije istinite).

Prema informacijama objavljenim na stranici Techdy, jeftinija verzija iPhonea dizajnom podsjeća na posljednju generaciju iPoda te također ima ekran dijagonale 4 inča (ne spominje se rezolucija), kućište je napravljeno od plastike, a telefon bi se trebao prodavati u nekoliko različitih boja – još ranije internetom su kružile informacije kako iPhone više neće biti samo bijele i crne boje, već će se prodavati i u drugim bojama (crvena, žuta, zelena itd.).

Na ovoj stranici kažu da, iako je jeftiniji iPhone napravljen od plastike, on uopće ne izgleda jeftino te se stječe dojam da je napravljen od snažnijeg i izdržljivijeg materijala.

'NAJVEĆA PROMJENA od predstavljanja iPhonea'!

Objavljene su samo informacije o kućištu i ekranu telefona tako da nije poznato kakav hardver možemo očekivati u njemu – s obzirom da bi ovo trebao biti jeftiniji model, procesor bi trebao biti slabiji u odnosu na iPhone 5, a vjerojatno će se prodavati i sa slabijom kamerom te 8GB memorije za pohranu podataka.

Apple bi s jeftinijim iPhoneom trebao uspješnije konkurirati brojnim jeftinim Androidima koji su naročito popularni na tržištima poput Kine, a njegovo službeno predstavljanje očekujemo najranije u rujnu kada bi Apple trebao održati konferenciju na kojoj će Tim Cook predstaviti nove modele iPhonea.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene