Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka uhićena

SNIMKA NADZORNE KAMERE: Ostavila bebu u vrućem autu, policija stigla u zadnji čas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka iz San Diega uhićena je nakon što je 4-mjesečnu kćer ostavila po vrućini u automobilu i otišla u shopping.

U utorak oko 15:10 radnik koji radi na održavanju primijetio je bebu zaključanu u automobilu. Stakla na prozorima nisu bila niti malo spuštena pa je pozvao policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

>> Tragična smrt: Majka ostavila dvogodišnje dijete u autu na suncu

Policija i vatrogasci odmah su stigli na parkiralište ispred jedne trgovine s odjećom. 'Razbili smo bočni prozor kako bi došli do djevojčice koja je bila prekrivena znojem i nije reagirala', kazao je narednik Julian Villagomez te dodao kako je 25-godišnja majka Starley Geart za nekoliko minuta izašla iz trgovine vrlo zbunjena. 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Iako je tvrdila kako je u trgovini bila tek minutu, snimka nadzorne kamere pokazala je kako je u trgovini bila 10-ak minuta. 'Vatrogasci su kasnije zaključali automobil na 10 minuta i izmjerili temperaturu od 60 stupnjeva Celzijusa', kazao je Villagomez. 'Taj je dan vani bilo 23 stupnja no temperatura se u zaključanom automobilu za nekoliko minuta udvostruči. Djecu i kućne ljubimce ne treba ostavljati u automobilima bez nadzora'.

Geart je uhićena zbog dovođenja djeteta u opasnost, a malena je prvo prevezena u dječju bolnicu, a potom je brigu o njoj preuzela socijalna služba. Majka je puštena drugi dan nakon što je platila jamčevinu, a saslušanje je zakazano za 1. kolovoza.

Prošle je godine u SAD-u čak 33 djece umrlo jer su ih roditelji po vrućini ostavili u automobilu.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene