Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od dva sata

Tragična smrt: Majka ostavila dvogodišnje dijete u autu na suncu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka je ostavila dvogodišnje dijete na parkiralištu, u automobilu više od dva sata na velikoj vrućini. Kad se vratila, djetetu više nije bilo spasa.

Ovaj najnoviji slučaj roditeljskog nemara dogodio se u mjestu Bernalillo pored Albuquerquea u američkoj saveznoj državi New Mexico. Spomenuta majka automobilom se dovezla pred zgradu lokalnog instituta, gdje je morala obaviti neke poslove, a sa sobom je povela drugo dijete, u dobi od četiri godine, dok je mlađe ostalo nezaštićeno od vrućine u automobilu.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Nakon više od dva sata, majka je shvatila kako je dijete u automobilu nepomično i pokušala mu je pružiti prvu pomoć, no u tome nije uspjela, tvrdi lokalna policija. 'Mi pričamo o dva i pol sata u kojima je dijete ostavljeno u ugašenom automobilu s podignutim prozorima. Kad je hitna služba stigla na mjesto događaja, ono je već bilo ljubičasto u licu i nije reagiralo na pokušaje oživljavanja', izjavio je narednik Mark Kmatz, prenose američki mediji.

Sat vremena nakon prebacivanja u bolnicu, nesretno je dijete umrlo, a majka je privedena u lokalnu policijsku postaju na ispitivanje, kojim se pokušalo doznati zašto je bebu ostavila na tolikoj vrućini nezaštićenu u automobilu, na tako dugo vremena. 'Postoji i mogućnost da će protiv nje biti podignuta i optužnica zbog zanemarivanja djeteta sa smrtnom posljedicom', dodao je Kmatz. Lokalna institucija za zaštitu djece i obitelji pokrenula je i vlastitu istragu, a doznaje se i kako je majka tragično umrlog djeteta već otprije imala probleme s istom institucijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene