Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio teror

TERORISTIČKI NAPAD U PARIZU 'Spasio me mobitel'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac tvrdi da mu je mobitel u jednom od sinoćnjih napada u Parizu, spasio život.

Tijekom terorističkog napada ispred nogometnog stadiona u glavnom francuskom gradu, jedan muškarac tvrdi da je preživio zahvaljujući mobitelu.

Pročitajte i ovo Roditelji Madeleine McCann ključni svjedok Novi pomak u slučaju Maddie McCann: Bivši prijatelj osumnjičenog svjedočit će protiv njega Ilustracija Kriza u obrazovanju I oni zabranjuju mobitele u školama: ''Želimo da naša djeca uče, a naši učitelji poučavaju''

Sylvestre je netom prije eksplozije hodao pokraj stadiona u Parizu i razgovarao na mobitel u kojeg je okrznuo šrapnel.

Kaže da bi njegova 'glava eksplodirala' da nije bilo mobitela, pokazujući pri tom oštećen mobitel koji je, tvrdi blokirao šrapnel bombe.

UŽIVO - NOĆ UŽASA U PARIZU Svjedoci opisuju stravične trenutke: 'Kalašnjikovom su pucali po ljudima! Počela je panika, svi su trčali, saplitali se...'

Sylvestre kaže da je hodao u blizini francuskog stadiona i taman je prekidao razgovor, a potom čuo eksploziju. 'Sve se raspalo na komadiće i osjetio sam da stvari lete oko mene, pao sam i ustao, a onda vidio vas kako mi prilazite', rekao je ekipi Reutersa.

Podsjetimo, u seriji koordiniranih napada koje su sinoć odjeknule Parizom, ubijeno je više od stotinu ljudi. Čelnici država diljem svijeta osudili su napade i dali podršku Francuskoj. Francuski predsjednik Francoise Hollande kazao je kako će francuske vlasti u borbi protiv terorizma biti nemilosrdne.

Merkel: Napadi u Parizu su napadi na sve nas

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene