Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Srbiji

Srbija: Učenik sedmog razreda silovao prijatelja pod velikim odmorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požarevačkoj osnovnoj školi 'Kralj Aleksandar Prvi', učenik 7. razreda silovao je svog kolegu.

Za ovaj incident saznalo se tek prošli tjedan kada se žrtva povjerila prijateljima i roditeljima, piše B92.

Pročitajte i ovo Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu" Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj"

Prema neslužbenim podacima, dječak je silovan nakon što su mu dvojica kolega za vrijeme velikog odmora predložila da ode s njima u obližnju zgradu kako bi zapalili cigaretu.

Nakon što se dječak povjerio prijatelju, priča je uskoro došla i do ravnatelja škole koji zajedo s ocem žrtve podnio prijavu policiji.

Policija je potvrdila da se silovanje dogodilo, no budući da se radi o maloljetnicima ne smiju iznositi detalje u javnost. Centar za socijalni rad će nakon podneenog izvješću obaviti razgovor sa žrtvom i napadačem i njihovim roditeljima.

'Djeca do do 14 godina ne mogu biti krivično odgovorna, već se s njima obavlja savjetovanje kako bi shvatli težinu počinjenog dijela i kako bi se spriječilo da se u budućnosti isto ponovi', rekao je direktor tamošnjeg Centra za socijalni rad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene