Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna od najvećih razmjena

Rusko ministarstvo potvrdilo razmjenu špijuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetero ruskih špijuna razmijenjeno je za četvero agenata zapadnih službi u bečkoj zračnoj luci, reklo je rusko ministarstvo vanjskih poslova potvrdivši izvršenje jedne od najvećih razmjena špijuna ikada između Washingtona i Moskve.

Operaciju su provele ruska Služba za vanjsku obavještajnu djelatnost i američka CIA, reklo je ministarstvo ubrzo nakon što su iz bečke zračne luke uzletjeli zrakoplov ruskog ministarstva za izvanredna stanja i američkog prijevoznika Vision Airlines.

Pročitajte i ovo Ilustracija tužio ju stariji par Majka s malom djecom mora se hitno iseliti iz stana i platiti 5300 eura jer buka smeta susjedima: "Presuda je sramota, pa to su djeca!" Kyril Budanov nalazi se u bolnici Žena šefa ukrajinske tajne službe otrovana teškim metalima: "Sve ukazuje na pokušaj ubojstva"

Oba su zrakoplova iz svojih zemalja u austrijsku prijestolnicu doletjela sat vremena ranije i stala jedna uz drugoga kako bi se izvršila razmjena desetero špijuna koji su bili aktivni u SAD-u za četvero koji su djelovali u Rusiji.

>> Zrakoplovi sa špijunima sletjeli u Beč

'Ta je akcija provedena u općem konktestu poboljšanja odnosa Rusije i SAD-a i ostvarivanja njihove nove dinamike u duhu načelnog slaganja na najvišoj razini između Moskve i Washingtona na strateškoj razini rusko-američkog partnerstva', reklo je ministarstvo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene