Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji tinejdžerice podržavaju vezu

Profesorica priznala lezbijsku ljubav s učenicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helen Goddard, 26-godišnja profesorica glazbe u jednoj od poznatih britanskih djevojačkih škola, priznala je sudu kako je imala tajnu ljubavnu vezu s 15-godišnjom učenicom.

Profesorica trube, poznata svojim učenicama kao 'Jazz Lady', radila je u jednoj londonskoj javnoj školi za djevojke gdje je i upoznala djevojku i i sprijateljila se njom. Sve je počelo s odlascima na kavu, a s vremenom je prijateljstvo preraslo u vezu koja je trajala sve dok jedan od kolega profesora nije dobio anonimnu dojavu o tajnoj vezi, i obavijestio policiju, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedostaci sustava Učiteljica na dva dana postala učenica - Objavila svoje strašno iskustvo! Slika nije dostupna Incident u Nišu Majka osnovnoškolke udarila učiteljicu

Helen Goddard jučer je sudu priznala da je više puta imala seksualne odnose s tinejdžericom između veljače i srpnja ove godine, za što bi mogla dobiti zatvorsku kaznu i do 14 godina. No, roditelji djevojke, oboje visoko obrazovani i ugledni intelektualci, navodno nemaju ništa protiv da se veza nastavi kada njihova kći napuni 16 godina, tj. kada zakonski bude dovoljno stara za seksualne odnose.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene