Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Costa Fascinosa

Predstavljena 'sestra' Coste Concordije: Biste li se usudili ploviti njome?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slike brodoloma Coste Concordije obišle su svijet. Vlasnici kruzera, Carnival Cruise Lines, predstavili su njezinu 'sestru' - Costu Fascinosu, za koju se nadaju da će im vratiti povjerenje i naravno, novac.

114.400 tona teška Costa Fascinosa izgrađena je u talijanskom brodogradilištu Fincantieri i može primiti 3.500 putnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna List Messaggero izračunao 'Kapetan kukavica' bi u zatvoru trebao provesti 2.697 godina Slika nije dostupna Brodolom Costa Concordia '14.000 eura je realna odšteta za izgubljene stvari, ali sve ostalo...'

>> Uzrok nasukavanja Costa Europe 2010. strogo povjerljiv

'Ne možemo zanemariti nesreću koja se dogodila u siječnju. Jako nas je pogodila. Radimo na pitanjima sigurnosti', kazao je čelnik Costa CEO-a Luigi Foschi na predstavljanju novog broda.

Za tvrtku Costa Crociere, koja je prošle godine imala 2.3 milijuna putnika, nesreća teško da je mogla doći u gore vrijeme. Globalna ekonomska kriza i nesreća uzeli su svoj danak. No, putnici se, tvrdi Foschi, vraćaju.

Costa Fascinosa, koja će na svoje prvo putovanje krenuti 11. svibnja, plutajući je grad s trgovačkim centrom, pet restorana, 13 barova, casino sobama i još mnogo toga.

Tvrtka je od brodogradilišta Fincantieri naručila još pet luksuznih kruzera, a najveći, za čak 5.000 putnika, trebao bi biti spreman za putovanja 2014. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene