Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kuda su spremni ići

Što predsjednički kandidati nikad ne bi učinili za glasove?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od kada su se uključili u utrku za Pantovčak, mnoge kandidate upoznali smo u posve novom svjetlu. Silno se trude približiti narodu. Provjerili smo koliko su daleko spremni ići.

  Što predsjednički kandidati nikad ne bi učinili za glasove? 'Pa nikad ne bih učinila ništa što mi se čini glupo i bezvezno. Sve što mi se čini zgodno i meni zabavno to bih učinila a što mi se čini glupo ne bih', objasnila je Vesna Pusić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovila tvrdnje Pusić za Avaz: Konzultirat ćemo se s BiH o gradnji Pelješkog mosta Slika nije dostupna S Hrvatima u Čileu VIDEO Milanovićev pozdrav hrvatskim iseljenicima: Živjeli i Bog s vama!

Ivo Josipović tvrdi da ne bi činio ni ono što mu je zabavno, a ne bi se ni preodjevao. Mislim da to nije potrebno. vremena su ozbiljna, problemi su ozbiljni i mislim da estradiziranje politike nije potrebno', mišljenje je Josipovića.

Andrija Hebrang kaže da se biračima samo želi prikazati onakvim kakav je uvijek bio. 'A ne u zadnjih tri mjeseca se upakirat u neki celofan, i dodat još crvenu mašnicu na to, zato nisam spreman oblačit narodnu nošnju koju izrazito cijenim i volim, nisam spreman plesat s magarcima. Ja sam spreman otić tamo gdje sam društveno koristan kao što sam radio i cijeli svoj život.

Zbog operacije glasnica, Nadan Vidošević pismeno nam je odgovorio. 'Ono što nikada ne bih, glumio ono što nisam, jer smisao moje borbe i pobjede je da ljudi prihvate ono što jesam i što sam radio, što radim i što ću raditi'.

A njihovi programi, reći će svaki od kandidata, upravo su njihova najjača strana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene