Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večernjakova ruža

FOTO Ivana Paradžiković omiljeno je lice hrvatskih TV ekrana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večernjakova ruža otišla je u ruke urednice magazina 'Provjereno' Ivane Paradžiković.

Urednica i voditeljica magazina 'Provjereno' Nove TV, Ivana Paradžiković, dobitnica je ovogodišnje Večernjakove ruže u kategoriji TV osobe godine. Među pet kolega s televizijskih ekrana upravo je ona osvojila najviše glasova gledatelja.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Ivana Paradžiković (Foto: PR) - 4 NOMINACIJA ZA PROVJERENO ''Plakali smo zajedno, smijali se, izborili vrlo važne i bitne pobjede. Još vjerujemo da novinarstvom možemo spasiti svijet"

'Zahvalila bih svojoj ekipi. Puno je hrabrosti potrebno stati pred ljude s pričama, puno je truda potrebno, i zato je ovo naša nagrada', rekla je Ivana Paradžiković prilikom preuzimanja Ruže.

Magazin 'Provjereno' kroz svojih je sedam sezona donio na stotine zanimljivih priča. Otkrivani su zločinci i prevaranti, pomagalo se onima kojima je pomoć bila potrebna, a na temelju priča vrijednih i hrabrih novinara Državni odvjetništvo podiglo je dijeli niz kaznenih i prekršajnih prijava.

Mustafa Nadarević nagrađen je Večernjakovom ružom za glumačko ostvarenje godine!

2Cellos proglašeni glazbenicima godine!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene