Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodno iznenađeni

Radnicima zabranili ulaz, plaću nisu dobili tri mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici naftnog terminala Federacije ostali su neugodno iznenađeni kada su stigavši na posao ugledali zaštitare koji su im zabranili ulazak u zgradu.

Zaštitare su angažirali članovi Uprave naftnog terminala, kako bi pokušali zaustaviti blokadu tvrtke koja traje već mjesec dana. Naime, radnici terminala obustavili su rad kako bi upozorili na tešku situaciju u kojoj se nalaze. Plaću nisu primili već tri mjeseca. Radnici su odmah pozvali policiju. 'Policija im je zatražila dozvole za ulazak u luku, međutim oni nisu imali policijskih dozvola za ulazak u luku, prešli su preko graničnog prijelaza luke Ploče i carinskog prijelaza ušli su bez odobrenja', rekao je Nenad Jelavić, predstavnik radnika.

Pročitajte i ovo Ploče bez pedijatra: Ilustracija - 2 stari odlaze u mirovinu, mladih nema Mališane više nema tko liječiti: "Maćehinski odnos prema gradu dolazi na naplatu" Ilustracija Uskoro i ostali doktori Tisuće djece Ploča i okolice u četvrtak ostaje bez jedinog liječnika: Pedijatar ide u mirovinu, a nema ga tko zamijeniti


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene