Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno donosi

Preminuo zbog greške liječnika, a obitelj ga nije mogla sahraniti – tko će odgovarati?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto ispraćaja na posljednji počinak obitelj je njegovo tijelo morala, umjesto zemlji, predati službenim osobama na ponovnu obdukciju.

Punih 67 dana u sebi je nosio medicinski instrument dug dvadesetak centimetara. Iako se Omer žalio na liječničkim pregledima na konstantne bolove, govorili su mu kako je to uobičajena stvar nakon operacija. Na koncu je preminuo, a umjesto ispraćaja na posljednji počinak obitelj je morala njegovo tijelo, umjesto zemlji, predati službenim osobama na ponovnu obdukciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Obitelj u šoku: Usred sprovoda tijelo preminulog odnijeli na obdukciju!

'Dođemo na kontrolu doktoru i on se tužio da ne može sjediti, i ja kažem doktoru dajte ga na rentgen, da vidite što je. Gospođo, vi niste doktor, izađite van', rekla je Omerova supruga Marija.

Ove subote Omer Sušić je preminuo. Ali, tu nije kraj tragedije za njegovu obitelj. Naime, usred sprovoda službene osobe Zavoda za sudsku medicinu odnijele su tijelo na obdukciju. Obitelj još uvijek nije dobila nikakav odgovor iz sisačke bolnice o tome koji je zapravo pravi uzrok smrti njihovog Omera.

Sisački slučaj ekipi Provjerenog prokomentirala je Vesna Sokol, šefica zdravstvene inspekcije koja tvrdi kako je zdravstvena inspekcija zatražila očitovanje sisačke bolnice o cijelom slučaju.

Tko će odgovarati za Omerovu smrt i je li riječ o liječničkoj pogrešci pogledajte večeras u Provjerenom u 21:45!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene