Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greška liječnika

Obitelj u šoku: Usred sprovoda tijelo preminulog odnijeli na obdukciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj koja se u utorak okupila na Gradskom groblju Kutina kako bi ispratila Omera Sušića na posljednji počinak, morala je njegovo tijelo umjesto zemlji predati službenim osobama koje su ga odnijele na obdukciju.

Omer Sušić (55) preminuo je u subotu u sisačkoj bolnici nakon komplikacija koje su uslijedile zbog liječničke pogreške.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Plinovod Od padova kroz prozor do zatajenja srca Što se to događa u ovoj naftnoj kompaniji? Preminuo četvrti visokorangirani menadžer, svi umrli pod neobičnim okolnostima

Sisak: Liječnici mu u trbuhu ostavili škare dugačke 25 cm!

Naime, tijekom operacije u siječnju, na koju je morao otići nakon zadobivenih teških ozljeda kad je kombi naletio na njega, u trbuhu mu je ostao medicinski instrument. Jadan čovjek je nakon nekoliko mjeseci posve onemoćao i uputio se u bolnicu gdje je utvrđeno kako mu se u trbuhu nalazi rastezač velik 25 centimetara. Borba za njegov život nije uspjela i Omer je preminuo.

U utorak je trebao biti pokopan no održan je samo obred oproštaja, nakon kojega je tijelo odvezeno u kombi koji se uputio na Zavod za sudsku medicinu na Šalatu gdje će biti izvršena obdukcija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene