Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lov na Pukanićeve ubojice

'Policija u Novom Sadu na tragu Guduriću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steže se obruč oko Bojana Gudurića, zvanoga Bajone, jednog od osumnjičenih za sudjelovanje u atentatu na suvlasnika Nacionala Ive Pukanića, objavljeno je u subotu na internetskim stranicama novosadskog lista Dnevnik.

'Ne bi bilo iznenađujuće da Gudurić bude uskoro uhićen u Novom Sadu, koji se navodi kao mjesto boravka u njegovoj iskaznici, i u koji se prema informacijama policije vratio poslije atentata', piše list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon jednomjesečne stanke Slučaj Pukanić: Ipak novo telekomunikacijsko vještačenje Slika nije dostupna Matanićev iskaz zakonit Gudurić pokušao zabraniti odvjetniku da govori

Policija je u proteklih nekoliko dana obavila informativne razgovore s više osoba, doznaje Dnevnik neslužbeno.

'Prema našim izvorima, nedavno je iz Italije u Novi Sad došla djevojka s malim djetetom, za koju se pretpostavlja da je u bračnoj vezi s Gudurićem. Policija je potom nju i njezina oca iz Stare Pazove u srijedu navečer kod Sajma 'zamolila' da službenim vozilom odu na razgovor. Kod ovih osoba, inače skromnog materijalnog stanja, zatečena je velika količina deviza', navodi list.

Privođenja na razgovor tim povodom bilo je i s drugih novosadskih adresa, ali nikom nije određena mjera zadržavanja.

Gudurića se sumnjiči da je sudjelovao u ubojstvu Pukanića i direktora marketinga Nacionala Nike Franjića tako što je aktivirao eksploziv pokraj automobila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene