Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horror na odmoru iz snova

Osječanke kamenovane dok su plesale u disku u Tunisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Mislila sam da je slijetanje u Tunis u potpuno mračnom avionu Croatia Airlinesa bez trunke svjetla najgore što će me na odmoru snaći', ispričala je za Glas Slavonije 28-godišnja Osječanka.

'No, da ću biti kamenovana i da sam se doslovce mogla vratiti kući u mrtvačkom sanduku nisam ni sanjala', ispričala je Ivana L. koja, tjedan dana nakon povratka još živi pod dojmom 15 najstrašnijih minuta u svom životu.

Pročitajte i ovo Ljudi u kafiću Praznici ANKETA Ovo su neradni dani u 2024., znalci će ponovno imati mnogo prilika za spajanje: Ali ima i jedna loša vijest Ilustracija U Tunisu Iz zatvora pobjeglo pet zatvorenika, označeni su kao opasni islamisti

Bila je smještena u Jasmin Hamametu, a s još tri prijateljice odlučila je zabaviti se u obližnjem kafiću.

'Izišle smo u latinoklub i plesale u društvu šest Talijana. Dobro je što su bili tamo, jer se ondje doslovce ne može izaći bez muške pratnje. Plesali smo na otvorenom dijelu diska i odjednom je prijateljica vidjela poveći kamen na svojoj nozi. Pomaknula ga je i krv je počela liptati, a gotovo istovremeno na nas su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih 'pajserom', ispričala je svoje neugodno iskustvo Osječanka.

Sreća je bila, kaže, što je krak betonske ploče najprije udario u tlo, a potom u nogu, no ubrzo su se svi, pa i njih četiri, našli ispod stola, odakle nisu izlazile. Jauci, vriska i plač čuli su se, priča Ivana, sa svih strana, a kad se klub napunio kamenjem, posjetitelji kluba bacali su ga van. Uslijedile su dimne bombe i ulična tučnjava, no njih četiri uspjele su ući u taksi koji su umjesto uobičajena dva, platile 20 eura da ih odveze do hotela.

Naknadno se informirala da se nemili događaj zbio posljednjega dana ramazana te da je grad bio pun stanovnika iz okolice Alžira, gdje je stanje, kako joj je pojašnjeno, kritičnije nego u Tunisu.

'Čekale smo liječnika 40 minuta, no onda smo se sjetile da imamo pribor za prvu pomoć i nismo trebale liječničku intervenciju. Tek kad sam sletjela u Hrvatsku, kroz glavu mi je proletjelo što se sve moglo dogoditi. U jedno sam sigurna - u Tunis više ne idem. Znam da se mnogi odlično provedu, kao što smo i nas četiri do tog posljednjega dana, no ipak je ovo događaj zbog kojeg ovo ljetovanje doista smatram nezaboravnim', zaključila je Osječanka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene