Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grmoja:

''Ivica Todorić je završena priča''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja iz Mosta rekao je da je svima jasno da je Ivica Todorić ''završena priča'' i da više ''nije vlasnik Agrokora''.

''Taj čovjek je odavno prestao biti vlasnik ovog koncerna'', rekao je Grmoja novinarima u Saboru komentirajući današnje donošenje zakona o sistemskim tvrtkama, popularno nazvanog ''lex Agrokor''.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Donošenjem ovog zakona, napominje, radi se o štićenju radnih mjesta i da bi svaka odgovorna politika morala poduzeti ovakav potez.

''Neovisno o dogovoru dobavljača s Agrokorom zakon treba postojati, a pitanje je hoće li i kada biti aktiviran, praktički se nikada ni ne mora aktivirati'', kaže Grmoja te poručuje da što se tiče Todorića ''svima je praktički jasno da on nije vlasnik Agrokora, dugovanja premašuju vrijednost. Ivica Todorić je završena priča''.

Na pitanje o podnošenju kaznene prijave protiv Ivice Todorića i uprave Agrokora od strane njegovog stranačkog kolege i predsjednika Sabora Bože Petrova rekao je da kolegu podržava u tom potezu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene